Life is a Wonderland

when dreams made into realities


The 5 Ws and 1 H  
Cerita semalam.. Diapit oleh dua adik manis, @zaliquor & @sophiexquisite.. Macam i plak pengantin kann.. Ambik berkat katanyaa..

Cerita semalam.. Diapit oleh dua adik manis, @zaliquor & @sophiexquisite.. Macam i plak pengantin kann.. Ambik berkat katanyaa..

But first let me take an underwater selfie!

But first let me take an underwater selfie!

Wild & wet… Teehee!  (at Sunway Lagoon Theme Park)

Wild & wet… Teehee! (at Sunway Lagoon Theme Park)

Breakfast jap kat sunway before heading to Sunway Lagoon.. Hari ni ada offer. Only rm40 instead of rm100+..  ;)

Breakfast jap kat sunway before heading to Sunway Lagoon.. Hari ni ada offer. Only rm40 instead of rm100+.. ;)

Posing dengan flower girls kat photobooth yang i dengan my cousins buat secara impromptu.. Malam semalam baru decide nak buat and ambik je apa2 yang sempat.. Haha such a funny experience..  😅

Posing dengan flower girls kat photobooth yang i dengan my cousins buat secara impromptu.. Malam semalam baru decide nak buat and ambik je apa2 yang sempat.. Haha such a funny experience.. 😅

Geng Agz pon turut datang memeriahkan majlis..thank you so much love you all 😘

Geng Agz pon turut datang memeriahkan majlis..thank you so much love you all 😘

Alhamdulillah some of my closest friends yang datang untuk wedding abang i. Sorry x dapat jemput semua.. Insyaallah wedding i nanti i jemput k..  ;)

Alhamdulillah some of my closest friends yang datang untuk wedding abang i. Sorry x dapat jemput semua.. Insyaallah wedding i nanti i jemput k.. ;)

Sebab muka berlemuih lepas bertungkus lumus kat wedding abang, nah focus kat bunga jelah ye..  ;p (at Dewan Kastam Kelana Jaya)

Sebab muka berlemuih lepas bertungkus lumus kat wedding abang, nah focus kat bunga jelah ye.. ;p (at Dewan Kastam Kelana Jaya)

Bergambar dengan Abang, @aminloco &  kakak ipar, @afiza_ahmad.. Japgi ada la comment bang beyl bila pulak kan.. Howoe (at Dewan Kastam Kelana Jaya)

Bergambar dengan Abang, @aminloco & kakak ipar, @afiza_ahmad.. Japgi ada la comment bang beyl bila pulak kan.. Howoe (at Dewan Kastam Kelana Jaya)

Happy Birthday Ayah! On your birthday, i wish to thank you for every single thing you’ve done for me in life. I love you so much! 🎂

Happy Birthday Ayah! On your birthday, i wish to thank you for every single thing you’ve done for me in life. I love you so much! 🎂